Saturday, October 23, 2010

Prediction: Wings-Capitals Cup finals

The server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework 3.0 SDK documentation and inspect the server trace logs.
Chicago Blackhawks ovat tarpeeksi hyvä voittamaan Stanley Cupin uudelleen ja se ei olisi järkyttävää, jos he tekivät. Philadelphia Flyers ole tarpeeksi lahjakkuutta erityisesti Taustatietokannassa tulemaan Itä konferenssin ulos uudelleen. Henrik Sedin voi ehdottomasti voittaa toiseen Hart Trophy ja Duncan Keith toisen Norris Trophy.

On ne?

On ei näytä pidän juuri nyt.Mitä tapahtuu?

Hyvin...

2011 Western konferenssin mestari on... Detroit Red Wings.

Red Wings ehkä liiga vanhin valtiomiesten, mutta kun terveitä ne voivat hyvin on paras tasapainon skillful kaksisuuntainen välittää, defensemen, joita voivat silti saada ylös ja alas jää ja goalie sopimuksen vuodessa, joka haluaa näyttää hänen 37 voittaa viimeisimmän kasvukauden olivat ei fluke. Detroit oli 102 kohdassa viimeisen kauden ja oli pahoinpideltyjen vammojen mukaan. Wings oli pidempi kuin tavanomaiset kesällä kun tutkii ne olivat tippuu toisella kierroksella, ja nyt ne ovat kaikki terveitä.

2011 Itä konferenssin mestari on... Washington Capitals.

Koskaan aliarvioida motivaatio ja nälän. Capitals on sekä pata, kun puhaltaa 3-1-liidin ja menettää Montreal Canadiens ensimmäisen kierroksen viime keväänä. Alex Ovetškin on perusteltu vain voittaa Stanley Cupin ja Capitals muun on hänen takaisin suuri tavalla.On kysymyksiä tavoite 22-vuotias eurooppalaiset Michal Neuvirth ja Semjon Varlamov voit jakaa tehtävät, ehkä oikealle alas keskelle.Varlamov on kuitenkin Stanley Cupin pudotuspelit kokemus (menestys, liian) ja Neuvirth on voittanut Kaksipuoleisten Calder Stars, AHL. Capitals osoittautuvat lopulta, ne ovat oikealla.

2011 Stanley Cup-mestari on... Detroit Red Wings

Terveyden näyttäisi olevan ainoa asia, joka voi estää laskemisesta yhden enemmän pykälä niiden vyön ja pitää tämän dynastia elossa toiseen Wings vuoden. Nicklas Lidstrom, Mike Modano ja Brian Rafalski ehkä fantastinen uran tail-päässä, mutta sillä voi olla edelleen korkealla tasolla. Henrik Zetterberg, Pavel Datsjuk, Johan Franzen, Dan Cleary, Jiri Hudler, Valtteri Filppula, Niklas Kronwall, Brad Stuart ja Jimmy Howard ovat kaikki niiden primes.

2011 Hart Trophy voittaja on... Steven Stamkos

Uudistettua Lightning parannetaan ja Stamkos, joka on vahvempi tunnustetulla Kuntokeskus guru Gary Roberts käsitteleminen kesän jälkeen, voivat rakentaa hänen huomattava sophomore kauden.Joka sanoo jotain 20-vuotias Markham alkaen, koska Ont. oli co-Rocket Richard voittaja 51 tavoitteiden viimeisen kauden kanssa, mutta hän on tulossa hänen alkuluku on yksi parhaita yksi-ajastimet liiketoiminnan ja hän olisi löytää jopa enemmän tilaa nyt, koska hän työskenteli laajasti tänä kesänä hänen ydin ja hänen jalat, jotta ne tehokkaampia.

2011 Norris Trophy voittaja on... Chris Pronger

Tiedämme, että hän on tulossa kirurgian käytöstä ja hän on saada siellä asti ikä, mutta jos voit katsella Pronger, pudotuspelit viimeisen kauden tiedät, jos me ovat lähtöisin tämän poiminnan kanssa.Tämä kaveri on edelleen sai yhtä, kahta tai kolmea ehkä jopa enemmän kauden aikana poistuneet hänen eliitin tason ennen kuin ehkä hän alkaa kuuluvat.Tämä olisi pitänyt olla yksi hänen paras.Matka-Stanley Cup lopullinen, perustuu pitkälti Pronger n pitkä muistin, riittää vakuuttamaan meitä, että kaveri voidaan vielä parempi kauden.Hänen Jatka oli noudatettava hänen ryhmäsi kun hän saapui, mutta nyt he tietävät kaveri on todellinen käsitellä monia muista syistä.

2011 Vezina Trophy-voittaja on... Ryan Miller

Sabresiin-goalie siirtyy Kaksipuoleisten kuin tämän palkinnon voittaja, koska hän uudelleen osoitettava, että hän on kaikkein johdonmukaisia goaltender liigan.Miller läheisyyteen 70 pelejä pelata, voittaa prosenttimääräisesti enemmän sekä 40 tavoitteiden kanssa-keskiarvoon alle 2,50 ja tallennuksen prosenttiosuus parempi kuin.915.Ja Sabresiin tehdä pudotuspelit, ehkä jopa voittaa Koillis-Division uudelleen, siitä niiden goaltender, joka on suurin tähden.

2011 Calder Trophy voittaja on... Magnus Paajarvi

Huomiota aiotaan Siirry Edmonton joukkuetoveri Taylor Hall ja Boston keskelle Tyler Seguin, ja ehkä myös-Montreal puolustajapelaaja P.K. Subban ja Kings goalie Jonathan Bernier.Kuitenkin olla Paajarvi, joka vaiheet ja on parempi kauden kuin ne kaikki, koska hän voi olla enemmän luonteeseen välittömästi NHL onnistumisen.Hän pelasi koko kauden Ruotsin Elite League viimeisen kauden ja tehdä sitten yhdeksän peleissä maailmanmestaruuskilpailut kaikki-turnauksen ryhmän 9 kohtaa.Paajarvi: n tehon hänen 6-suu-1 200 puntaa kehys on hänen suurin hyödykkeen.

Oltava vaihtoehtoisia kannalta, varmista, että NHL.com EA Sports NHL 11 Season esikatselu-Näytä Tutustu.


View the original article here

No comments:

Post a Comment